Main Header

MANUKAN ISLAND

| Friday, February 20, 2009
Last sunday, we went to Manukan Island... Akhirnya plan ke pulau terLAKSANA.. Cuaca di KK tdklah menentu nasib baik juga hari tu cuaca cerah.. So, kami bergerak daripada jeti around 11am..Aku pun dah lupa berapa lama perjalanan ke pulau itu... Tapi apa2 pun pada hari tu everythings doin well..! Rasanya mmg tdk puaslah..Kalau boleh tiap2 minggu aku mau turun ke laut...I loves swimming tapi aku geli ikan..haha! Aku snokerling tapi nampak ikan takut pula.. Aku pun tidak kisah or ambik peduli sekiranya kulit ni gelap..hehe Tapi bila dah gelap mmg kelam kabut mau putihkan..Apa2 pun aku akan tunggu next trip to island..

l



 

Copyright © 2010 My Beautiful Life by Shemah Sham (modified from Archel 1.0)