Main Header

Futsal Tournement

| Sunday, March 1, 2009
1st March , Ahad- Tepat jam 7.00am aku bangun awal..Adui rasanya badan ni tak larat nak bangun sebab aku cuma tidur 4 jam jer.. Mengantuklah sangat.. Tapi apakan daya aku kena bangun juga sebab hari tu aku ada perlawanan FUTSAL anjuran UMNO! Yes aku merupakan ahli Puteri Umno Cawangan Kota Kinabalu..
Di pendekkan cerita kumpulan kami mara ke suku akhir.. hehhe! Boleh tahan jugaklah daripada langung tak der..memalukan jugakan?Persaingan mmg sengit.. Apa pun hanya sekali training boleh juga kami kalahkan kumpulan lain dengan mata 3-0.. Tetapi disebabkan kami tdk mempunyai stamina yg cukup kuat, kami diibaratkan battery yang weak..hehe..Masuk ke Suku Akhir, semua rasa mcm penat.. Yalah, pertandingan itu diadakan sehari.. So, harapkan mau rehat lama2..jgn haraplah.. Tapi tak perlah, next tournement ialah Bola Jaring..Apa2 pun pelbagai aktiviti pada tahun ini yang akan diadakan oleh pihak Puteri Umno seperti Pertandingan Karaoke,kursus Biro Tatanegara (BTN).. Selesai sahaja daripada Perlawanan ni iaitu jam 1.30p.m,aku dan fini terus bergegas ke Tg Aru.. Disebabkan our family tgh berpicnic d sana


 

Copyright © 2010 My Beautiful Life by Shemah Sham (modified from Archel 1.0)