Main Header

Cinta Azean Pada Badang Besi

| Tuesday, May 25, 2010


2 minggu lepas, saya bersama salah satu HOT Model Kota Kinabalu, Audrey Ambrose dan kawan saya, Ervina Erfie telah menghadiri sesi "photoshoot dan interview" bersama Harian Metro.

Photoshoot dan interview tidaklah mengambil masa yang terlalu lama seperti Photoshoot yang saya ikuti sebelum ini. Mungkin disebabkan photogragher ini memberi kami kebebasan utk berpose ;) Jadi masa yang di ambil tdk lama sangat..

Apa2 pun...
First of all, i would like to thank this opportunity to the media for giving me this chance.Especially to Ervina Erfie, Edmund (photographer) & Razlan (interviewer) :))

Seperti ervina and audrey, we have no idea what pictures will be chosen for the articles! Risau nak mampus sebab takut sangat apa gambar yang keluar because i was asked to do a thousand poses. At first i decided to choose several pictures of myself but i didnt have an authority to pick them..! After weeks of worries, my story was published 19th May 2010 in Harian Metro Edisi Sabah & Sarawak.



As i flipped thru the paper, first thing i checked was the picture! For me,it was NOT okay!OMG! napakan gambar itu yang terkeluar... too damn sexy for me.. i almost cry just because of the picture in PAPER but dalam online tu Bagus pula :)

2nd, WOW! im 25 yrs old.. lahir 1985.. hehe.. i'm young man! or maybe because of PUTERI METRO Kan?? but im PUTERI UMNO apa...blh gelar puteri pun eventho im 29 this year! tapi its ok.. i take it as a compliments

If you would like to read more about this articles you may check the online version here / http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/CintaAzeanpadabadangbesi/puteri/article_html



La Boudoir' FASHION SHOW 2010

| Thursday, May 13, 2010
Last Feb 2010,I was invited by talented local designers, Ashnita & Ashniza to attend their La Boudoir' FASHION SHOW 2010 in Kota Kinabalu, Sabah.The fashion show went amazing!The stage-runaway,models,collections- PERFECT0!

Model dari KL pun ada jugak seperti Anita Aziz- Supermodel Malasia and beberapa model lain.



Beside that, we also got a chance to do catwalk on that night (mcmana pula blh? cos kami terlibat dlm Glam Deco Magazine) the best part ialah everyone dapat present! suprise..surprise! Nak tahu apa yg i dapat?? i dapat kaftan & Casing BLING-BLING dari swaroski.. i love it! thanks to Kak Nita n Iza



Apa-apa pun yg paling best malam tu ialah i am surrounded by GREAT & TRUE FRIENDS!









Photoshoot for GLAM Deco Mag

| Tuesday, May 11, 2010
 

Copyright © 2010 My Beautiful Life by Shemah Sham (modified from Archel 1.0)