Main Header

Najib & Qistina Beach Wedding

| Tuesday, December 7, 2010
Pada 27hb November 2010 bertempat di Shah Alam,Najib & Qistina selamat diijab khabul di kediaman keluarga Qis. Bagi saudara mara serta sahabat andai yang tidak dapat menghadirkan diri, majlis resepsi turut diadakan di KOTA KINABALU pada 4hb Disember iaitu bertempat di Rasa Ria Shangrila Resort.

Sekali lagi, Kak Ashnita yang merupakan wedding planner serta orang yg bertanggungjawab dlm membuat "decoration" senantiasa menghasilkan yang terbaik.. Insyallah,sekiranya aku kahwin..kak nita akan membuat deco utk majlis ku nanti ;)

Selain daripada itu, yang menariknya malam tu orang yg sepatutnya menjahit baju aku tu terlupa utk membuat dress aku. Apa lagi kelam kabut la jadinya...ingat nak collect sehari sebelum majlis tu,tp rupa2nya mereka lupa pulak.. Bingung jugalah sebab tdk tahu mau pakai apa pula..Dah la plan nak pakai tu.. Tapi nasib baik dia boleh siapkan satu malam saja dress aku tu.. biarpun ada beberapa slack seperti zip yg pendek,longgar 2inch dan pinggang yg aku nak tidak mencapai kemahuan ku..apa lagi aku pakai ja la.. nasib baik sempat juga cuci..

Pendek cerita,ni lah gmbr2 pada mlm tu ;)











 

Copyright © 2010 My Beautiful Life by Shemah Sham (modified from Archel 1.0)